Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Το εμβληματικό προϊόν της Nuxe ντύθηκε στα ροζ, απόλαυσε το!

Eνα μυστικό φτιαγμένο να μην μένει σε ένα στόμα, ένα μυστικό που εκπροσωπεί τη φυσική Γαλλική ομορφιά και ξεχωρίζει για τις μοναδικές του ιδιότητες με μια γλυκιά, floral, εθιστική νότα με αύρα μεταξένια και αισθησιακή. 

Το Huile Prodigieuse είναι μία ανεξάντλητη πηγή ομορφιάς, είναι εξάρτιση, είναι αγάπη και ένας έρωτας που δεν θα τελειώσει ποτέ.
Το νέο ξηρό πολυχρηστικό λάδι με 96,6% διαθέτει την ίδια φυσική σύνθεση και είναι πλούσιο σε πολύτιμα φυτικά έλαια όπως, macademia, φουντούκι, Borage, γλυκό αμύγδαλο, καμέλια και St. John’s Wort Oil. Το νέο άρωμά του Huile Prodigieuse περιλαμβάνει εκτός των άλλων, νότες μανόλιας, πικάντικες νότες εσπεριδοειδών, white musk, αιθέρια έλαια λεμονιού, πορτοκαλιού και περγαμόντο, grapefruit, ενώ τα άνθη πορτοκαλιάς και οι νότες petitgrain ενισχύουν το μοναδικό του άρωμα.
Ο συνδυασμός των ελαίων του Tsubaki, Argan, Μακαντέμια, Καμέλια, Φουντούκι, γλυκό Αμύγδαλο είναι 96% φυσικής προέλευσης και ενυδατώνει επιδερμίδα και μαλλιά. Το άρωμα του τόσο ξεχωριστό, λουλουδένιο, διακριτικό και παράλληλα αισθησιακό. Η υφή του ακόμη καλύτερη, ρευστό, απορροφάται άμεσα, με ελαφριά, μη λιπαρή σύνθεση δεν βαραίνει την επιδερμίδα και δεν κάνει τα μαλλιά να λαδώνουν. Μαλλιά μεταξένια, απαλά, λαμπερά και με υπέροχο άρωμα. Σώμα για άγγιγμα. Ένα προϊόν με τρεις χρήσεις. Και το καλύτερο; Η σύνθεση του μοναδική, δερματολογικά ελεγμένη, κατάλληλη ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα, χωρίς συντηρητικά και σιλικόνη.
Είναι ξηρό πολυχρηστικό λάδι και είναι αυτό που όλες εμείς οι beauty addicts ορκιζόμαστε στις ιδιότητες του. Είναι το πρώτο σε πωλήσεις διεθνώς ξηρό λάδι και η ιστορία από πίσω του τόσο μεγάλη, όσο και η αποτελεσματικότητα του. Μετράει αισίως 27 χρόνια και η επιτυχία του αδιαμφισβήτητη (το αποδεικνύουν και οι αριθμοί: 1 Huile Prodigieuse πωλείται κάθε 11 δευτερόλεπτα στον κόσμο.)
πηγή: beautymylife