Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Η Κάτια Ζυγούλη δοκιμάζει το BEAUTIN™ COLLAGEN της myelements!

H φυσική ομορφιά έχει όνομα… μας εκμυστηρεύεται η πάντα λαμπερή Κάτια Ζυγούλη, η οποία πρωταγωνιστεί στη νέα διαφημιστική καμπάνια της ISOPLUS για το νέο υγρό πόσιμο κολλαγόνο BEAUTIN™ COLLAGEN της myelements.

Ιδιαίτερα αγαπητή και διαχρονικά εντυπωσιακή, η Κάτια μοιράζεται τις σκέψεις της για την εξωτερική ομορφιά, που όλες επιθυμούμε να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο με τρόπο φυσικό.
Όπως η ίδια δηλώνει, η ομορφιά είναι εντελώς υποκειμενική και πηγάζει μέσα από την προσωπική ισορροπία και ηρεμία. Ορισμός ομορφιάς για την Κάτια δεν υπάρχει. «Όμορφος είσαι όταν αντικατοπτρίζεις όμορφα συναισθήματα και εκπέμπεις θετική αύρα στους γύρω σου». Ειδικά για τις γυναίκες, η αυτοπεποίθηση και η αγάπη για τη ζωή σε κάθε ηλικία είναι τα συστατικά που η Κάτια θεωρεί ότι μας κάνουν όμορφες.
Εκτός όμως από τους παραπάνω «φυσικούς» παράγοντες ομορφιάς, υπάρχουν και άλλοι φυσικοί τρόποι να ενισχύσεις «εκ των έσω» την ομορφιά της νεότητας που γεγονός είναι ότι δεν κρατάει για πάντα. Το κολλαγόνο BEAUTIN™ COLLAGEN είναι ένας από αυτούς. Η Κάτια δήλωσε για τη συνεργασία της με τη myelements: «Είμαι πολύ χαρούμενη για τη συνεργασία μου με τη myelements. To BEAUTINΤΜ COLLAGEN είναι ένα μοναδικό φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που ενισχύει την υγεία και την ομορφιά. Χρησιμοποιώντας το κάθε μέρα, βλέπω ήδη καλύτερο το δέρμα μου και πιο δυνατά τα μαλλιά και τα νύχια μου. Το BEAUTINΤΜ COLLAGEN πραγματικά συγκεντρώνει όσα ζητάμε εμείς οι γυναίκες από ένα προϊόν ομορφιάς! Και έχει σημασία για μένα να ξέρω ότι φέρει την εγγύηση ποιότητας της myelements και της ISOPLUS. Ξέρω δηλαδή τι καταναλώνω και από ποιον προέρχεται».
Πόσο εύκολο είναι όμως για μια μητέρα 3 παιδιών να βρει χρόνο για τον εαυτό της και την εμφάνισή της; «Είναι δύσκολο για μένα, όπως δύσκολο είναι για κάθε γυναίκα σήμερα», απαντά η Κάτια και συνεχίζει: «Η έλλειψη χρόνου είναι δεδομένη, όμως με πρόγραμμα μέσα στη μέρα μου φροντίζω να βρίσκω λίγο χρόνο και για μένα. Έχω μάθει πια τι μου ταιριάζει, κάνω μικρά υγιεινά γεύματα και πίνω πολύ νερό. Η καθημερινότητά μου με τα παιδιά είναι έτσι κι αλλιώς πολύ κινητική, με πολλή ενέργεια, οπότε ένα μέρος άσκησης καλύπτεται από αυτό».
Όσο για το μεγάλωμα 3 παιδιών... «Ναι, είναι απαιτητικό! Χρειάζεται υπομονή, δύναμη... Είμαι όμως κάθε μέρα ανοιχτή στο να μάθω κάτι καινούριο από αυτά».
Ξαναγυρίζοντας στο BEAUTIN™ COLLAGEN... Το προϊόν περιέχει εξειδικευμένη φόρμουλα ομορφιάς για να ενισχύσει την υγεία του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών. Ποια είναι τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι Ελληνίδες σε σχέση με το σώμα τους, το δέρμα τους και τη διατροφή τους; Η άποψη της Κάτιας είναι ότι τα μη ισορροπημένα γεύματα, το κάπνισμα, το αλκοόλ και η έλλειψη άσκησης είναι από τα μεγαλύτερα λάθη που όλοι κάνουμε. «Ας γίνονται τουλάχιστον με μέτρο!»
Και ποια ατασθαλία επιτρέπεις στον εαυτό σου; Χωρίς δεύτερη σκέψη απαντά: «Τα γλυκά!!!» άρθρο από το healthyme.gr
Τo pharmacy128 σας προτείνει Beautin Collagen σε ποικιλία επιλογών στις καλύτερες τιμές:


      2 collagen -44%   

                                                        1 collagen -41%