Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Αντιμετώπιση Ουλών & Ραγάδων με το BioOil!

Οι ουλές στο δέρμα, όπως λένε οι ειδικοί, γνωστές ως ραγάδες μπορούν να προληφθούν, αλλά και να μειωθούν δραστικά. Δείτε το BioOil
Οι ραγάδες γίνονται «πονοκέφαλος» για τις γυναίκες, αλλά και για αρκετούς άντρες αφού το δέρμα μοιάζει «σπασμένο» και στη συνέχεια δημιουργούνται άσπρες γραμμές.
Πως δημιουργούνται οι ραγάδες;
1. Ο κυριότερος ίσως λόγος εμφάνισης ραγάδων στο σώμα είναι οι απότομες αυξομειώσεις βάρους.
2. Γενετικοί και ορμονικοί λόγοι
3. Εγκυμοσύνη
4. Κακή διατροφή με έλλειψη σημαντικών βιταμινών
5. Λόγω μέτριας η κακής ποιότητας ελαστίνης, αλλά και κολλαγόνου που έχει ως αποτέλεσμα η επιδερμίδα να μην έχει την φυσιολογική ελαστικότητα.

Τα μυστικά που προλαμβάνουν την εμφάνιση ραγάδων

1.      Προσέξτε τη διατροφή σας και τις καταχρήσεις που μπορούν να σας προκαλέσουν σύντομες και απότομες αυξομειώσεις στο βάρος σας.
2.      Πίνετε αρκετό νερό την ημέρα για να ενυδατώνετε το σώμα σας. Πιείτε περίπου 1,5 λίτρο την ημέρα για να προλάβετε την αφυδάτωση που μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα στο δέρμα σας.
3.      Βοηθήστε το δέρμα σας να προφυλαχθεί από μελλοντική εμφάνιση ραγάδων με τη βοήθεια των βιταμινών και ειδικών προϊόντων!
To Bio Oil περιέχει ένα συνδυασμό από φυσικά εκχυλίσματα και βιταμίνες, ενώ το λάδι που αποτελεί τη βάση του περιέχει επαναστατικό συστατικό Purcellin Oil.
Περιέχει   φυσικά έλαια καλέντουλας, λεβάντας,  δεντρολίβανου και χαμομηλιού. Τα   έλαια αυτά είναι γνωστά για τα θεραπευτικές και καθαριστικές του ιδιότητες.
Οι βιταμίνες Α και Ε συμβάλλουν στη βελτίωση της υφής και ελαστικότητας της επιδερμίδας, αυξάνοντας την περιεκτικότητα υγρασίας στο δέρμα.

Το Bio oil παρουσιάζει βελτίω
ση στην εμφάνιση:
  • Ουλών που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας επούλωσης και προκύπτουν από μια ανισορροπία στην παραγωγή του κολλαγόνου στη θέση του τραύματος. Το Bio-Oil είναι ειδικά σχεδιασμένο για να βοηθήσει στη βελτίωση της εμφάνισης των σημαδιών, αλλά δεν θα τα αφαιρέσει εντελώς.
  • Των υφιστάμενων ραγάδων, βοηθά στην αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος, έτσι η πιθανότητα νέου σχηματισμού ραγάδων μειώνεται.
  • Άνισου τόνου δέρματος που προκαλείται από τις ορμονικές διακυμάνσεις, από προϊόντα λεύκανσης ή υπερβολική έκθεση στον ήλιο. Εξαλείφει τις καφέ κηλίδες στο πρόσωπο ή το σώμα.
  • Της γήρανση του δέρματος  σε μεγάλο βαθμό προκαλείται από την αποδυνάμωση του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Το Bio-Oil περιέχει πολλά συστατικά που βοηθούν την πλαστικοποίηση του δέρματος, καθιστώντας το πιο μαλακό, πιο λείο και πιο εύπλαστο, μειώνοντας έτσι την εμφάνιση των ρυτίδων και χαλάρωσης του δέρματος. 
Πρέπει να γίνονται μαλάξεις με κυκλικές κινήσεις πάνω στην κατάλληλη περιοχή δύο φορές ημερησίως, τουλάχιστον για 3 μήνες.  Είναι κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα, εφαρμόζοντάς το κάνουμε απαλό μασάζ με ανοδικές κινήσεις έως ότου απορροφηθεί από την επιδερμίδα.
Βρείτε το στο pharmacy128 στην καλύτερη τιμή της αγοράς!