Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Αλόη: Τη ζητά το δέρμα σας


Αναλογίσου πόσο εκτεθειμένη είναι η επιδερμίδα σου καθημερινά σε σκόνη, περιβαλλοντικούς ρύπους και υψηλές θερμοκρασίες. Πρόσθεσε τώρα ειδικά για την περίοδο του καλοκαιριού, το αλάτι της θάλασσας, χλώριο της πισίνας και έντονη ηλιακή ακτινοβολία.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιείς για να θωρακίσεις το δέρμα σου πρέπει να περιέχουν ευεργετικά συστατικά: κυρίως υαλουρονικό οξύ, προβιταμίνη Β5 (πανθενόλη), ουρία, βιταμίνη Ε, γλυκερίνη και αλόη ,γνωστή και για τις πολύτιμες καταπραϋντικές της ιδιότητες.

Επιλέγουμε γι’αυτό το ALOE VERA COOLING GEL με πλούσια επουλωτική, καταπραϋντική, δροσιστική, ενυδατική, αναζωογονητική αλλά και αντιβακτηριδιακή δράση. Ο συνδυασμός Αλόης (βιολογικής καλλιέργειας), εκχύλισματος Πράσινου τσαγιού και Προβιταμίνης Β5 προσφέρει πλούσια ενυδάτωση αφήνοντας αίσθηση δροσιάς στην ταλαιπωρημένη επιδερμίδα.

Η αλόη είναι ένα ενδημικό φυτό με πλούσιες ενυδατικές και θεραπευτικές ιδιότητες, στις οποίες συνηγορούν τα πάνω από 75 στον αριθμό ευεργετικά συστατικά που περιέχει, όπως είναι οι βιταμίνες- Β, C, βήτα-καροτένιο και φυλλικό οξύ-, μεταλλικά στοιχεία- ασβέστιο, σίδηρο, φώσφορο, ψευδάργυρο, μαγγάνιο, ποτάσιο, αμινοξέα, ένζυμα , σάκχαρα και λιπαρά οξέα. Επιπλέον, η αλόη διακρίνεται για την αντιβακτηριδιακή, αντιφλεγμονώδη και αντισηπτική της δράση. Είναι ιδανικό καταπραϋντικό για τους ερεθισμούς της επιδερμίδας όπως επίσης και την επούλωση των πληγών.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα φαρμακείο σε ένα σωληνάριο και δεν πρέπει να λείπει από το καλοκαιρινό νεσεσέρ μας.

Tip: Απλώστε το μόλις βγείτε από το ντους -για να συγκρατήσει περισσότερη υγρασία- αφού προηγουμένως έχετε ταμπονάρει ελαφρά την επιδερμίδα με μια πετσέτα.


Πηγή