Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Συμβουλές ανδρικής περιποίησης!

Η ομορφιά και η υγεία δεν είναι προτεραιότητα μόνο στην ατζέντα των γυναικών, αποτελεί και ανδρικό στόχο. Ο άνδρας που θέλει να είναι και να νιώθει υγιής και όμορφος δεν χρειάζεται να ξοδέψει ώρες μπροστά στον καθρέφτη του για να το πετύχει. Αρκεί μόνο να γνωρίζει πώς να φροντίζει τον εαυτό του και ποια προϊόντα να χρησιμοποιεί.

Οι κανόνες της ανδρικής περιποίησης είναι–«ευτυχώς» θα πουν ανακουφισμένοι πολλοί άνδρες- πιο απλοί από εκείνους της γυναικείας φροντίδας, από τα μαλλιά μέχρι και τα άκρα. Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος, αλλά συνέπεια, μεθοδικότητα και σωστές κινήσεις. Οι συμβουλές περιποίησης που ακολουθούν, θα φανούν απόλυτα χρήσιμες στο ανδρικό φύλο και θα «απογειώσουν» την ανδρική εικόνα.
Kαθαρό πρόσωποΤο καθαρό και υγιές δέρμα είναι τόσο σημαντικό για τους άνδρες, όσο είναι και για τις γυναίκες, όπως προαναφέραμε. Η μολυσμένη ατμόσφαιρα, η λιπαρότητα, αλλά και το καθημερινό ξύρισμα είναι παράγοντες που ταλαιπωρούν το ανδρικό δέρμα.
Καθαρίζοντας καθημερινά το πρόσωπό του, ένας άνδρας το απαλλάσσει από όλους τους ρύπους που συγκεντρώνονται στην επιδερμίδα και δεν την αφήνουν να αναπνεύσει. Ένα προϊόν καθαρισμού για το πρόσωπο που σέβεται και φροντίζει το δέρμα είναι σημαντικό να μπει στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του άνδρα, πρωί και βράδυ. 
Όσοι έχουν μουστάκι ή μούσι θα πρέπει να βλέπουν αυτό το κομμάτι του προσώπου τους ως μια περιοχή με ιδιαίτερες απαιτήσεις. Η επαγγελματική φροντίδα, η τακτική περιποίηση και η καθαριότητα είναι απαραίτητα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν οι άνδρες που προτιμούν το αξύριστο λουκ.
Καθημερινή αίσθηση  φρεσκάδαςΣημαντική παράμετρο στην καθημερινή περιποίηση του άνδρα, αποτελεί και ο παράγοντας φρεσκάδα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό κάθε άνδρας να επιλέξει με προσοχή το αποσμητικό που θα χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά του, ειδικά αν είναι συνεχώς εν κινήσει και εκτίθεται στον κίνδυνο της εφίδρωσης και των συνεπειών της. Ένα αποσμητικό χωρίς αρώματα και άλλα πρόσθετα και χωρίς οινόπνευμα, είναι ό,τι χρειάζεται ένας δραστήριος άνδρας. Δρα κατά των βακτηριδίων, χωρίς να απορροφάται και χωρίς να μπλοκάρει τους πόρους του δέρματος. Επιπλέον, επιτρέπει την ευεργετική για τον οργανισμό διαδικασία της εφίδρωσης, αποτρέποντας παράλληλα αποτελεσματικά την κακοσμία, όλη μέρα!
Υγιή & δυνατά μαλλιάΗ φροντίδα των μαλλιών αποτελεί προτεραιότητα για πολλούς άνδρες, ιδίως δε για όσους φοβούνται την τριχόπτωση. Σαμπουάν και conditioner που δυναμώνουν την τρίχα πρέπει να βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή». Το κούρεμα είναι μια διαδικασία που μπορεί να αλλάξει ριζικά την εικόνα ενός άνδρα. Ανεξάρτητα με το αν έχει πολλά μαλλιά ή όχι, το κούρεμα πρέπει να ταιριάζει με το στιλ και την εικόνα του προσώπου του.
Ενέργεια όλη μέρα!Η υγεία και η ομορφιά δεν συνίσταται μόνο στην εξωτερική περιποίηση του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών, είναι σημαντικό να φροντίζουμε τον οργανισμό μας και από μέσα. Ένα συμπλήρωμα διατροφής εφοδιάζει τον σύγχρονο άνδρα, με όλες τις απαραίτητες βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία που έχει ανάγκη, για να εξασφαλίσει τα καλύτερα επίπεδα υγείας και ζωτικότητας, ώστε να αντεπεξέλθει στην απαιτήσεις της καθημερινότητας. Παράλληλα, χαρίζει ενέργεια και τόνωση και συμβάλλει στην ενίσχυση της καλής του διάθεσης.